Minden informatikai rendszer előbb-utóbb elavul és így sérülékennyé válik. Így van ez az operációs rendszerünkkel és minden szoftverrel, így honlapjával is. Ez természetes folyamat, amit könnyen lehet javítani a rendszeres frissítések által.

Az első lépés, az alaprendszer frissítése, amit egyszer kell elvégezni és a honlap "motorjától" függően változik ennek a költsége.

Ennek megállapításához meg kell állapítani a jelenlegi portálrendszer verzióját.

Ezután fontos a folyamatos és biztonságos üzemeltetés. Ez biztosítja ugyanis azt, hogy a honlap rendszere a későbbiekben se avuljon el. A frissítés gyakoriságát tekintve a legnagyobb csomagunk nyújtja a legteljesebb védelmet, de természetesen a kisebb csomagok is lényegesen nagyobb biztonságot nyújtanak a feltételezhető mostani állapotnál.  

A műszaki üzemeltetésre (összetevők folyamatos frissítésére) vonatkozó ajánlatunk:

  • Rendszeres korlátlan, szükség szerinti frissítés 5000 Ft/hó,  vagy egy év egyben fizetve 2 hónap kedvezménnyel: 50 000 Ft - 100%-os garanciával, vagyis ha a frissítések  ellenére mégis feltörik a honlapot, akkor ingyen visszaállítjuk azt az eredeti állapotába.
  • Rendszeres korlátlan frissítés műszaki üzemeltetési támogatással (tárhely optimalizálás, takarítás) havi 1-2 átlagos tartalom publikálásával 10 000 Ft/hó, vagy egy év egyben fizetve 2 hónap kedvezménnyel 100.000 Ft - 100%-os garanciával, vagyis ha a frissítések  ellenére mégis feltörik a honlapot, akkor ingyen visszaállítjuk azt az eredeti állapotába.

Az árak nettó árak és forintban értendők, mely nem tartalmazza az esetleges rendszerfrissítés árát.